Шарените револуционери го пречекаа Заев пред Собрание со „Шутка не ти бега Никола“

by Fokus 00:38
00:38

Премиерот Зоран Заев по своето прво обраќање во јавноста како премиер, заедно со министрите излезе надвор пред Собранието каде што беше пречекан од „шарените револуционери“.

Тие го пречекаа Заев со ракоплескања и овации, пеејќи ја песната „Шутка не ти бега Никола“, која се пееше скоро на сите протести кога со бои се фарбаа министерствата и државните институции.

- Advertisements -

Поврзани новости