ФОТО Пендаровски и Мицкоски поразговараа од нога на прославата на ССК

by Фокус

На традиционалната годишна прославата што вчера ја одржа Сојузот на стопански комори присуствуваа многумина гости од јавниот живот, политичката сцена, бизнис-секторот…

Покрај останатото, привлече внимание дијалогот меѓу претседателот Стево Пендаровски и опозицискиот лидер Христијан Мицкоски, кои се уште немале ниту една официјална средба по изборот на Пендаровски за шеф на државата.

За време на предизборната кампања, тој најавуваше дека целта му е првото кафе по изборот да го испие со опозицискиот лидер, меѓутоа Мицкоски досега одбиваше средба.

Поврзани новости