ФОТО Лидија Неделкова му ја честита на Џолев новата барокна зграда на Кривичниот суд

by Fokus

Поранешната претседателка на Врховниот суд, Лидија Неделкова денеска присуствуваше на отворањето на новата зграда на Кривичниот суд.

Таа беше во првите редови, во друштво на актуелниот претседател на Врховниот суд, Јово Вангеловски, претседателот на Судскиот совет, Жарко Караџоски и јавниот обвинител, Љубомир Јовески.

ФОТО Томислав ГЕОРГИЕВ

 

 

Поврзани новости