ГАЛЕРИЈА Груевски, Јанакиески и Јанкулоска во понеделник на судење во новата барокна зграда на Кривичниот суд

by Fokus

Денеска, на денот на правосудството во употреба беше пуштена новата барокна зграда на Кривичниот суд, каде што беа присутни претседатели на судови, судии, обвинители, адвокати…

Томислав ГЕОРГИЕВ

Поврзани новости