(ФОТО) Герила акција: Kнишка од ВМРО-ДПМНЕ – услов за легло во студентски дом

by fokus 20:43
20:43

Со герила акција низ повеќе градови активисти ја потенцираа партизираноста и клиентелизмот дури и во делењето на соби кај студентите.

Денеска низ Скопје, Штип и Охрид осамнаа конкурси за влез во студентски домови, на кои како последна точка е наведено: „Да поседуваат партиска книшка од ВМРО-ДПМНЕ“.

14332938_10210080631603537_6707387125649453700_n

14322236_10210080632003547_2526160982686240402_n

csdp3c9wgaabdoe

14264029_10210080633283579_1002775331219088569_n

Поврзани новости