ФОТО ДУИ протестиреше за малиот Алмир против владата

by Fokus

На протестот за малиот Алмир денеска пред влада беше речиси цела пратеничка група од ДУИ.

Тие заедно со дел од граѓаните бараа правда и разрешување на новиот јавен обвинител Љубомир Јовевски.

До протестите дојде откако обвинителството одлучи делото да го преквалификува од убиство со умисла во тешки дела против безбедноста на луѓето и имотот во сообраќајот.

ФОТО: Томислав Георгиев

Поврзани новости