Образот на премиерот 20 пати повреден од оној на „обичните“ смртници

by Фокус 10:18
10:18

Душевната болка на премиерот се лекува со сума од над 10.000 евра, на неговите министри и директори со 5.000 до 10.000 евра, а на другите граѓани доволни им се стотина евра. Пораката е јасна, кој ќе се осмели, нека повели!

Пишува
Валентина СТОЈАНЧЕВСКА

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”