Мистика, политика, егзотика

by Фокус 20:45
20:45

Дополнителната мистика во политиката, која не се објаснува со математика, сега се објаснува со егзотика. Следејќи ги сите дестинации и пријатели на оваа владејачка клика, како Смоквица, Лугано, Панама, Кондоминас, Јеремиќ и Субрата Рој.

Шемата изгледа комплицирана на прв поглед, но според тоа што токму веќе во „славната“  година предвидена за реализација, преку ’рѓата и стиропорот, го покажа „најголемиот“ проект „Скопје 2014“, ќе излезе дека, всушност, сè било просто ко грав.

- Advertisements -

Пишува: Рамадан РАМАДАНИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”.