Многу скоро Македонците, при своја куќа, бездомнци ќе станат и, при своја држава, странци ќе бидат

by Фокус 19:52
19:52

Како да очекуваме од овој народ да ѝ удри клоца на власта, кога тој кренал раце од опозицијата и не само од неа, туку и од државата во целост? Државата, како дете на овој народ, кое тој никогаш не го посакуваше, кое се роди непланирано и кое веќе четврт век го чувствува како товар.

Пишува
Нено БОГДАН

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”