Контроверзниот Загорац Тумбовски најавува: Имам снимки од скандалот „каса-прими“

by Фокус 18:40
18:40

„Фокус“ зборуваше со Загорац Тумбовски за доказите, за кои тврди дека ги поседува. „Рано е“ – беше неговото оправдување за сегашниот молк околу снимките. Но, уверува дека наскоро ќе објави нови докази за инволвираноста на Јанкулоска и Груевски. Снимката, како што тврди Загорац, имала подолг материјал и опфатени биле повеќе средби во текот на три години. Очекува дека тоа ќе мора да ги испровоцира истражните органи да отворат постапка за скандалот од, како што вели тој, 500.000 евра!

Пишува
Љубиша АРСИЌ

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”