Возбудливи избори

by Фокус 19:05
19:05

Големиот степен на искажана неблагодарност од страна на ДПМНЕ кон најверните ортаци, ДУИ и ДПА, комбинирано со директната употреба на црквата за партиска агитација, како што беше случај среде празниците во Тетово и ептен сомнителното инсистирање на 62 пратеника, укажува на нешто повеќе од возбудливост.

Тоа „повеќе од возбудливост“ може да се опише единствено со кампањите на некои продавачи и продавници, кои, по вакви нешта, истакнуваат разни попусти од 30, 40, па и 70 отсто, за на крајот да го истакнат и натписот ликвидација!

- Advertisements -

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”