Експлозија во мрежата на ЕВН, Кавадарци без струја

by fokus

Поради експлозија во мрежата, Кавадарци остана еден час без струја.

Информацијата ја потврди Ленче Карпузовска од ЕВН, која најави дека за десетина минути се ќе биде повторно под напон.

Поврзани новости