ДУИ ќе расправаат за внатрешните превирања во партијата

by Fokus

Денеска во 13:00 часот во седиштето на ДУИ, во Тетово, е закажана средба на партискиот врв.

Средбата на дневен ред има една точка, а тоа се внатрешни случувања во ДУИ.

Бујар Османи пред состанокот за медиумите истакна дека ќе дебатираат за сите прашања кои останале неразговарани на претходната седница, кои што ќе бидат покренати од членовите на претседателството.

 

Поврзани новости