Дојави за бомби во Белград

by Fokus

Нови дојави за поставени бомби на повеќе локации во српскиот главен Белград, пренесуваат медиумите од соседството.

На мејловите на повеќе медиуми стигнала информација дека на 12 локации меѓу кои студенстки дом, факултети  трговски центри, аеродромот има 50-тина бомби.

Српското МВР информираше дека антитерористички екипи веднаш излегле на терен и ги проверуваат посочените локации.

Поврзани новости