До 15 часот за претседател гласале 32,28 %, а за пратеници 36,89 %

by Fokus

Државната изборна комисија ги соопшти податоците за излезеност на гласачите за претседателските и парламентарните избори до 15 часот.

Според податоците, излезноста до 15 часот на претседателските избори изнесува 32,28 отсто.

А пак излезноста на парламентарните избори изнесува 36,89 отсто.

Поврзани новости