Денес се одработува денот на дрвото: Исечени 47 дрвја во дворот од УКИМ!

by lali 10:56
10:56

Очекувам нов статус на Груевски: Денеска сум среќен многу, навистина многу среќен. Мојот сон се остварува. Исечени се 47 дрвја во дворот од УКИМ!