Демонстрантите се вратија пред штабот на ВМРО-ДПМНЕ

by Фокус

Незадоволните граѓани кои протестираат против одлуката на Иванов за аболиција на сите политичари повторно се вратија пред Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ.

Полицијата и сега не им дозволува да се приближат до партиското седиште и ги држи на дистанца. Претходно, демонстрантите половина час беа пред Владата, каде фрлаа со јајца кон владината зграда.

Поврзани новости