Богоев: СДСМ е најсилна кога е најтешко!

by Fokus

За само еден ден:

Собрани над 22 000 потписи за Стево во рекордно време!

Марш со над 7 000 жени во Кавадарци!

Конгрес со над 1 000 делегати!

Вашите лажни анкети ги трескаме од земја во реалноста!

Да живее СДСМ и Европска Македонија ✊️🌹

ФБ статус на Потпретседателот на СДСМ Стефан Богоев

Поврзани новости