Блокиран булеварот „Јане Сандански“, граѓаните се обидоа да ги турнат тарабите околу парцелата

by fokus

Граѓани попладнево протсетираат против изградба на зграда на зеленило кај Мајчин дом.

Атмосферата беше на моменти тензична, а дел од граѓаните се обидоа и да ги турнат тарабите кои се поставени околу градежната парцела.

Во моментов граѓаните го блокираат булеварот „Јане Сандански“.

Поврзани новости