Битолчанецот Кире Главинчевски бара помош од граѓаните за повторно да застане на нозе

by fokus

30-годишниот битолчанец Кире Главинчевски, им се обраќа на граѓаните со молба да му помогнат со донации за да собере средства за операција како би застанал повторно на нозе. Главинчевски е сопруг и татко на едно дете. Парализиран е од 2013 година кога доживеал несреќа при скок во вода. Од тогаш е во инвалидска количка.

Ј„За да се подобри мојата состојба последна надеж имам со трансплантација на матични клетки во рбетниот столб во Центарот за трансплантација на матични клетки во Панама ( Stem Cell Institute Panama https://www.cellmedicine.com/).За таа операција ми се потребни финансиски средства кои јас и моето семејство неможеме да ги обезбедиме па затоа ве замолувам за ваша помош за исполнување на мојот сон и сонот на моето семејство повторно да ме види на нозе.Однапред ви Благодарам за помошта.
Со почит
Кире Главинчевски.“

Броеви за донации:
143-471 ОНЕ ВИП
070-143-108 ТЕЛЕКОМ

Жиро сметка
210-7000006469-32 NLB Banka

Девизна сметка
Kire Glavincevski
Ul.Car Samoil Br.140/2-6 Bitola
IBAN Code MK07210501609611550
Bank Name NLB BANKA AD SKOPJE
Bank Address Majka Tereza br.1
Country MAKEDONIJA
SWIFT TUTNMK22

Поврзани новости