Без вода дел од село Усје

by fokus

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ известуваат за прекин во водоснабдувањето во село Усје.

„Ве известуваме дека на ден 13.07.2018 г поради уличен дефект од ф-150 мм на ул. 1 с. Усје (во близина на Трајче пром) прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од с.Усје. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:45 до завршување“, велат од јавното претпријатие.

Поврзани новости