Бајден: “Нашата посветеност на безбедноста на Израел против заканите од Иран и неговите полномошници е цврста“

by Fokus

Американскиот претседател Џо Бајден на Твитер напиша: „Имав состанок со мојот тим за национална безбедност за ажурирање на нападите на Иран против Израел.

“Нашата посветеност на безбедноста на Израел против заканите од Иран и неговите полномошници е цврста“.

Поврзани новости