Аудио: Заев: Латас признава дека на вестите на Сител од 12 прилози, седум се пропаганда

by Фокус

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев објави аудио снимка во која министерската за култура Елизабета Канческа – Милевска бара од уредникот на Сител, Драган Павловиќ – Латас да објави прилог што одел на МТВ. Според Заев, Латас нервозено и вика дека нивните вести се претвориле во пропаганда, а од 12 прилози 7 се за владата.

Поврзани новости