Аудио: Заев: Јанкуловска забранува емисија на МТВ, а ако новинарката не послуша ќе лета од работа

by Фокус

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев објави аудио-снимка во која првата полицајка Гордана Јанкулоска му кажува на својот портпарол Иво Котевски дека емисија на МТВ ќе се забрани и нема да оди, а ако новинарката инсистира на тоа емисијата да оди, тогаш може да летне од работа.

Поврзани новости