Аудио: Јанкулоска му нарачува медиумски прилози на Протуѓер во Дневник, Сител, МТВ и Канал5

by Фокус

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев објави снимка, за која што кажа дека е разговор помеѓу Гордана Јанкулоска и Мартин Протуѓер како договараат покривање на настан и кои новинари да бидат испратени.

Поврзани новости