АУДИО: Како обезбедувањето влета во 103-ка

by Фокус

Во вчерашната емисија на Канал 103 се случи скандал, односно во сред програма влета обезбедувањето на МРТВ, кое бараше од водителот да тргне со нив и да се легитимира. Овој скандал се случил поради тоа што, претходно водителот го поканил Стојанче Ангелов да гостува во неговата емисија. Еве го аудиото кое укажува на цензура:

https://www.youtube.com/watch?v=4p6pCVBTOVw

Поврзани новости