СДСМ на Централeн одбор ќе расправа за владината реконструкција и спорот за името

by Фокус

Владејачкиот СДСМ денес ќе оддржи седница на Централниот одбор, на кој на дневен ред се финансискиот извештај за минатата година, додека под точка број два ќе се расправа за „тековни прашања“.

Во рамки на втората точка се очекува партискиот лидер Зоран Заев да ги информира членовите на ЦО за најавената владина реконструкција, за динамиката во спорот за името и за други актуелни политички прашања.

Поврзани новости