Антикорупциска не сака да соработува со Транспаренси интернешнл

by Фокус

Антикорупциската комисија одбила да соработува со Транспаренси интернешнл – Македонија, информираат од организацијата на Слаѓана Тасева.

„Транспаренси“ ја поканила комисијата да биде дел од еден антикорупциски проект кој се спроведува на територијата на Западен Балкан и на Турција, меѓутоа првиот човек на Антикорупциска, Ѓорги Сламков само се заблагодарил на поканата.

Поврзани новости