Од ДУИ информираат дека седницата ќе се одржи денес со почеток во 15 часот во партиското седиште во Тетово.

-На седницата ќе се говори околу четвртиот изборен конгрес на ДУИ, идните програмски определби и статутарни промени, се наведува во соопштението од партијата.

- Advertising -