Галерија: Дел од граѓаните го игнорираа полицискиот час

by fokus

Полицискиот час во Скопје денеска не се почитуваше во целост, или дел од граѓаните решија да излезат на улица и покрај рестриктивните мерки.

Фотографот на „Фокус“ забележа непочитување на полицискиот час во неколку скопски населби, од кои дел во Чаир, Топанско Поле, Карпош…

Фотографии: Томислав Георгиев

Поврзани новости