Галерија: Атмосфера од протестот „Името не го даваме“

by fokus

Во 13 часот на плоштадот „Македонија“, во Скопје, започна протест во организација на движењето „Нашето име е наше право“. Собирот е организиран за изразување на незадоволство од, како што пишува, политиките што ги загрозуваат националните интереси на македонскиот народ.

Фотографии: Томислав Георгиев

 

 

Поврзани новости