Зегин“ е спонзор на манифестацијата за Водици повеќе од 20 години.

by Fokus

Фармацевската компанија Зегин“ е спонзор на манифестацијата за Водици, повеќе од 20 години.

Компанијата подели 5.000 маици, 35 телевизори, 20 таблети и десет лаптопи.

Поврзани новости