Заев: Стигнуваат сигнали за можно решение на проблемот со името

by Фокус

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев прашан за црвената линија на неговата партија во врска со проблемот со името тој во денешното интервју за Радио слободна Европа коментира дека во последно време СДСМ не разговара за ова прашање бидејќи стигнуваат сигнали за можно решение.

– Не би сакал да бидам дополнителна причина за решавање или за нерешавање на овој проблем. Многу често СДСМ се има експонирано на оваа работа – додаде Заев.

Поврзани новости