„За само 35 минути слетавме од Софија во Скопје“

by Фокус

Ги поврзуваме Скопје и Софија и по воздушна линија, за само 35 минути слетавме во Скопје, напиша министерот за локална самоуправа Горан Милевски за првиот лет Скопје-Софија.

„Во првиот лет, заедно со колегата Благој Бочварски и со министерот и заменикот за транспорт и министерот и заменичката за туризам на Бугарија, како и со бројна делегација бугарски туроператори и новинари“, напиша Милевски.

Поврзани новости