Рафис Алити е нов кординатор на ДУИ во Сарај

by Fokus

Претседателот на Демократската унија за интеграција, во рамките на неговите законски овластувања, го назначи Рафис Али за координатор на огранокот на ДУИ во Сарај, потврдуваат за ТВ 24.

По назначувањето на Бујар Османи за координатор на огранокот на ДУИ во Чаир, одлуката на претседателот на интегристите Али Ахмети е донесена со цел „во оваа фаза да се координираат политичките процеси на ДУИ во Сарај“.

Алити беше директор на Македонски пошти во време кога централата ја зафати пожар.

Поврзани новости