ВО ЖИВО: СДСМ објавува бомба бр.19!

by Фокус

Во 14 часот од Битола ќе биде објавена бомба број 19, а ќе се однесува на случувања поврзани со битолскиот регион. Бомбата ќе ја објави претседателот на општинската организација на СДСМ во Битола, Васко Ковачевски. Во 18 часот и 30 минути пак е закажан протестен марш на СДСМ во Битола.

https://www.youtube.com/watch?v=wgdf6r4wnZo

Поврзани новости