Во прекин сообраќајот за товарни возила на граничниот премин Богородица, откажал системот на царина

by fokus

Сообраќајот за товарни возила за влез и излез на граничниот премин Богородица е во прекин.

Причината, како што информира Авто мото сојузот на Македонија, е прекин на системот за работа на царината.

Поврзани новости