Во 21 часот герила акција пред СЈО: Шарена револуција на еден ден пред истекот на ултиматумот

by Fokus 16:04
16:04

Активистот на Шарената револуција, Павле Богоевски на својот Фејсбук профил упати повик за денешната герила акција на еден ден пред истекот на ултиматумот:

Ги повикуваме сите соборци и соборки денес во 21 часот пред СЈО.

Денес е 1. Уште еден ден до 18ти, до денот кога требаше да се гарантира заштитата на СЈО.

Напротив, бандата во фотелјите одлучи да ја задржи таа карта за да може да го држи сјо во заложнишрво со цел да има подобра позиција на евентуалната преговарачка маса. Нема да им помине. СЈО е нашата тврдина, не им ја даваме.

Дојдете на герила акцијата за бројот 1, за последниот ден на тактизирање на режимот.

‪#‎ШаренаРеволуција‬ ‪#‎Протестирам‬ ‪#‎Protestoj‬

Поврзани новости