„ВМРО ќе победи, ќе влеземе во ЕУ, но објасни како се станува од просечен граѓанин бизнисмен со неколку милиони евра имот“

by Fokus

„Порака до Љубчо Софија,

Љубчо додека даваш многу совети, седнат во скутот на СДС и ДУИ, јас имам само еден совет:

Ќе влеземе и во ЕУ, и ВМРО ќе победи, само требаш да објасниш како се станува од просечен граѓанин, до просечен бизнисмен, со неколку милиони евра имот, и необјасниво многу друг вид на капитал. Значи едноставно нели почувствува обврска да вратиш дел од парите на народот.

И на крај додека пишуваш за иднината на Македонија дај еднаш расчисти со историјата на Бугарија“.

Ова е пораката упатена на социјалната мрежа Фејсбук од Мане Јаковлевски од Унијата на ветерани на ВМРО-ДПМНЕ до екс лидерот на ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски.

 

Поврзани новости