ВИДЕО Заев и го придржа мегафонот на активистка која држеше говор

by fokus

Премиерот Зоран Заев, се покажа како вистински каваљер на денешниот марш за правата на жените, тој и помогна на една активистика да им се обрати на присутните држејќи го мегафонот.

Според видеото на ТВ24 голем број граѓани, мажи и жени излегоа на денешниот осмо-мартовски марш за правата на жените. Меѓу присутните, освен Заев и неговата сопруга, беа и повеќе владини функционери.

 

Поврзани новости