Видео: Студенти од светот со поддршка за македонските студенти

by Фокус

Поддршка за македонските студенти стигнуваат од сите страни. „Студенти од Македонија со вас сме“, „Го поддржувам студентскиот пленум“, „Поздрав пленумци“ се само дел од пораките кои студентите од Академијата за сценски уметности во Сараево, од Пекинг, од Естонија, Русија, Мериленд – САД, Ахен – Германија , Флорида -САД, Талин -Естонија ги испраќаат до Студентскиот пленум.

Поврзани новости