(ВИДЕО): Масовна тепачка меѓу белградски матуранти

by Фокус

Mатуранти од две белградски гимназии се испотепаа со клоци и тупаници. Тепачката се случила во Звездарска Шума.

Додека момчињата се тепаат, девојчињата викаат по нив да не користат факели.

Станува збор за матуранти од Шестата и Седмата белградска гимназија.

Поврзани новости