(ВИДЕО) Избркана жената која продава бадеми и малини спроти пазарот „Буњаковец“

by fokus

Во текот на денешниот ден, непознати лица ја избркале жената која продава бадеми, лешници, малини кај „Солета“, спроти пазарот „Буњаковец“ на „Партизанска“.

Како што се гледа на видеото, две лица и ја превртеле гајбата со производи, а откако ги собрала истите и ги искинале кесите со бадеми на тротоарот.

https://www.facebook.com/martinez.cvetkovski/videos/10217704795237547/

Поврзани новости