Вибер комуникација на “Крвавиот четврток”: Зоки требаше до сега на едно место да биде, ама и за тоа друг пат!

by fokus

Крсто Мукоски, Јохан Тарчулоски, Миле Јанакиески и уште 40-на други пратеници и приврзаници на ВМРО-ДПМНЕ, на 27 април преку вибер комуницирале за случувањето во Собранието.

После 20 часот, кога веќе толпата одамна е влезена внатре, соговорник, кој во телефонот на Мукоски бил запишан со пасворд, пишува:” Зоки требаше до сега на едно место да биде, ама за тоа друг пат!

Претходно, Сашо Лазаревски споделува дека најверојатно пратеникот Зијадин Села е мртов, односно вели: “Села може да е веќе аут”.

Продолжува презентацијата на смс и вибер пораки.

Поврзани новости