Убил старица за време на кражба, ги запалил и двајцата пријатели

by fokus

Страшен злостор се случи во Бугојно, во Босна и Херцеговина, откако жена на 75-годишна возраст била убиена за време на кражба за време на кражба.

Имено, полицијата во 08.20 часот наутро, пријавен е пожар кој избил во куќа, а мртви се пронајдени Денис Северовиќ и Мухамед Мешкин.

Според информациите на полицијата, го идентификувале Нарцис М. кој бил нераздвоен пријател со Сеферовиќ и Мешкин, а живее во близина на убиената старица. Истиот набрзо бил при приведен, а бил забележан и од соседите во близина на домот на убиената старица.

Поврзани новости