Транскрипт 1: „Сакам да им закачиме притвор“

by Фокус 13:29
13:29

Разговор помеѓу Гордана Јанкулоска и Илија Димовски

ИД: И сеа јас сакам сеа да им закачиме притвор, да ти кажам право…
ГЈ: А пуштена е пријавата, предадена е?
ИД: Значи има материјали, работи и Пере, тој криви…
ГЈ: Важи бе нека каже…ако му треба на него помош, да притиснеме…
ИД: Со кого да… да зборам ја со Зврлевски?
ГЈ: Со него ти збори, он нека си ја поднесе пријавата па после ако треба кај Марко ќе ургираме…
ИД: Е па веќе е дојдено, они контактирле веќе со Славица, таа шо е во Велес обвинителката, она се тегавела…
ГЈ: Ахаа..
ИД: И не е лошо…
ГЈ: …епа заврти му на Марко ако има проблем…
ИД: Ај само прати ми го бројчето…
ГЈ: Ако има проблем врти ми на мене…важи договорено. Ти види за ова шо ти пишав…
ИД: Да, да јавено е секаде Горде, јас не… не мора да ме проверуеш…
ГЈ: Добро добро, ја знаеш морам.. мене тоа ми е работа…
ИД: Хахахаха…
ГЈ: Ајде
ИД: Ај само прати ми го од Марко бројчето…
ГЈ: Важи Иле, одма чао

- Advertisements -

Поврзани новости