(Видео) Тајна фабрика за рачна изработка на пасоши!?

by lali

Анонимен граѓанин до „Фокус“ достави ексклузивен видеоматеријал и 14 фотографии од кои се гледа дека во приватен стан или куќа, рачно се изработувале пасоши кои можеле да бидат употребени за изборни цели.

„Фокус“ вчера ја достави снимката до Јавното обвинителство. Повеќе детали за видеото можете да прочитате во најновото издание на неделникот „Фокус“, кој веќе може да се купи во трафиките.

(Галерија)

Поврзани новости