Tag:

smartphone

  • Кој сака да води држава со помош на „смарт пауер“, тој мора да користи и смартфон. А на секој смартфон, корисникот може да си одбере кои апликации му требаат, па така, еве кои апликации ние во „Фокус“ веруваме дека претседателот на нашата држава ги има на неговиот мобилен.