Tag:

скопје сити мол

 • Нејзината музика се наоѓа на повеќе од 600 компилации. Во нејзиното музичко портфолио има вкупно осум албуми досега. Таа има успешна соработка со над 100 издавачи. Со Марга поминавме едно прекрасно попладне во Скопје Сити Мол.

 • Во бендот „Рипортерс“ се новинарите Петрит Сарачини, Борјан Јовановски, Миле Бошњаковски, Стојан Трпчевски, Жарко Димитриоски и Драган Антоновски. Со нив се дружевме во Скопје Сити Мол.

 • Индира Кастратовиќ е изборот во Пет ѕвезди со Скопје Сити Мол оваа недела. Таа со емоции сподели некои моменти од својот живот, преплетен со радост, успеси, но и рани што ги создаде војната во нејзината Босна.

 • Скопје Сити Мол, по повод Меѓународниот ден на жената, избираше Жена со стил. Повеќе од 300 жени го пријавија своето учество, за само 8 од нив да влезат во финалето.

 • Оливера Трајковска можеме да ја гледаме на телевизија, но таа својата кариера ја започна на радио. Ја советувале да стане адвокат, но таа избрала да биде новинар. Сака добро кафе, но уште повеќе сака да ја раскаже својата приказна. Со Оливера, на кафе во „Скопје Сити Мол“

 • Урбан лик. Човек од соседството. Во душата уметник, актер, во реалноста бизнисмен. Во хороскоп Лав. Политичар? Тешко. Приемчив и секогаш расположен за разговор. Тој е новиот директор на Друштвото за приредување игри на среќа, Државна видеолотарија. Дане Кузмановски.

 • Ермира Мехмети како дете сакала да биде уметник. Научила да свири на виолина, па дури и имала свој личен рок-бенд. Како мајка, во својот син препознава знаци на политички наследник. Со своето синче Албес беше нашето друштво во Скопје Сити Мол.

 • Тој е актер, танцувач, забавувач. Одлично се вклопува во секоја од улогите што ги одбира. Научил како да го планира и да го контролира сопственото време, па дури го вклопил и начинот на исхрана во системот што му обезбедува енергија на сцена. Па, затоа и ние решивме да го испочитуваме неговото темпо.

 • Додека Перо Антиќ ужива во статусот на единствен Македонец во НБА, ние ја поканивме неговата сопруга Ружица заедно со нивниот поголем син Лука да прошетаме заедно низ Скопје Сити Мол, да си купиме нешто и да си направиме муабет.

 • Нејзиниот лик го гледаме во театар, на филмското платно, но и во безброј кампањи. Овој пат, ја ставивме во поинаква позиција. Ја уловивме во нашата пајажина.

 • Јавноста ја знае како политичар кој нема влакно на јазикот, во пакет со течна мисла. Ние ја запознавме како мајка. Тоа е Радмила Шекеринска, сосема поинаква од онаа која ја гледаме најчесто на медиумите. Како што и самата ни изјави таа е: „како и мнозинството македонски мајки: три во едно. И нежна и попустлива и темпераментна. Невозможна, но прекрасна мисија.“