Tag:

шест погледи

  • Контроверзниот новинар и поранешен тв- водител Саше Ивановски деновиве се најде во центарот на вниманието на јавноста, после неговиот фантастичен настап во Собранието. Па еве како го гледаат популарниот Саше Политико некои од неговите поддржувачи и критичари.

  • Македонија е прекрасна земја, но секој може да ја види поинаку, во зависност од неговата гледна точка. Па еве како некои ја гледаат Македонија.